Beste ouders,

Waarom zou jouw zoon of dochter voor zijn/haar 13e jaar over onderstaande onderwerpen moeten nadenken? Bijvoorbeeld; waarom moeten ze van overheidswege op hun 8e of 9e jaar seksuele voorlichting en krijgen ze niet van overheidswege te horen waarom God die voorlichting ook in de bijbel heeft gegeven?
Veel is er geschreven, veel informatie is er beschikbaar op het internet. Weet jij het goede nieuws te vinden? Zou het iets aan de opvoeding kunnen toevoegen?


 
Waarom zou jouw zoon of dochter voor zijn/haar 13e jaar over onderstaande onderwerpen moeten nadenken? Bijvoorbeeld; waarom moeten ze van overheidswege op hun 8e of 9e jaar seksuele voorlichting en krijgen ze niet van overheidswege te horen waarom God die voorlichting ook in de bijbel heeft gegeven? Weet jij het antwoord te geven aan jouw dochter of zoon, waarom het ‘gezond’ is om met meerdere vriendjes en vriendinnetjes naar bed te gaan? En zou het goed zijn om dat, voordat ze tiener worden, te bespreken?
 
Waarom staat er geschreven: “jij zou er goed aan doen om je lichaam als Gods tempel te zien”? Zou dat gaan over een tempel of over jouw en hun gezondheid?
Een ander voorbeeld: Waarom is vloeken, schelden, roddelen en pesten zo fout?
Het zijn geen positieve zaken die van jouw kind een stabiele volwassene maken.
Hoe kun je je kind dat leren?
Heb je een stappenplan ?  
Zou dat kunnen?


Opmerkingen of vragen, met vermelding van je naam en adres, zenden aan info@connect7913.nl